Pemberitahuan

Adalah diingatkan bahawa Gold Crest Pavilion ( GCP ) bukanlah Syarikat Pelaburan EMAS.
GCP hanyalah menjalankan perniagaan JUAL BELI EMAS DAN PERAK SAHAJA dan tidak menganjurkan
SKIM PELABURAN EMAS yang menyalahi undang- undang.

Kami di Minda Emas diberi hak sebagai Dealer kepada GCP untuk menjalankan aktiviti jual beli emas dan Perak secara online dan juga offline dan kami juga tertakluk kepada terma dan syarat oleh GCP.

Segala isi kandungan dan juga gambar-gambar di blog Minda Emas adalah pandangan peribadi penulis dan juga rujukan di tempat lain.Tidak boleh ditiru atau diubah tanpa memberi kredit kepada admin Minda Emas.HANYA BOLEH DI KONGSI UNTUK TUJUAN YANG BAIK SAHAJA.Namun begitu kami tidak bertanggungjawab di atas perkongsian tersebut.
Bagaimanapun semua itu tertakluk kepada Akta 588 AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Amaran oleh Bank Negara Malaysia ( BNM )

Kami ingin menasihati ANDA agar berhati-hati terhadap apa-apa bentuk skim pelaburan berbentuk emas yang menawarkan pulangan yang tinggi kepada para pelabur.

Jika skim pelaburan tersebut jelas menawarkan peluang pelaburan dengan mengutip wang orang dan kutipan atau pelaburan tersebut diberi pulangan mengikut jangkamasa tertentu yang mana pelaburan asal juga boleh diambil semula, ianya mungkin menyalahi SEKSYEN 25 (1) AKTA BANK dan institusi kewangan (ABIK) 

Aktiviti pelaburan seperti yang disebut di atas adalah menyalahi undang-undang.Sekiranya ANDA melabur di sini sebarang kerugian adalah ditanggung sendiri.


0 comments:

Post a Comment

PERINGATAN: Minda Emas Network tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui blog ini. Ia mungkin pandangan peribadi pengunjung dan tidak semestinya menggambarkan pendirian Admin. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pengunjung.Terima Kasih dengan komen anda.

Pages